Lamordie

Náměty a zápletky na tvorbu dobrodružství.
Doména vznikla v roce 575 jako ostrov hrůzy a roku 683 se připojila k Jádru. Informace o Lamordii a jejím vládci najdete v knize Domény děsu (Domains of Dread).
Napsal Vannax
Temní vládci: Adam a Dr. Victor Mordenheim Lamordia info ve 3e: RL3E / RLPH, Gaz 2, LotB Druhá edice: Black Box (Realm of Terror), Red Box (RL Campaign Setting), Domains of Dread Dobrudružství: Adam's Wrath, Book of Crypts (Bride of Mordenheim), Chilling Tales (Surgeon's Blade) Román: Mordenheim Další vybrané zajímavé zdroje: Darklords a Book of Secrets (Merilee Markuza)
------- Autor: Alhoon Šílenec, který studuje schopnosti mysli a jak se mysl stává nepříčetnou. Je to samotář, psionik/vědec, který žije ve studené jeskyni pár hodiny od malé vesnice v Lamordii. Čas od času unese pocestné nebo žebráky a provádí s jejich myslí děsivé experimenty. Hráčské postavy musí tohoto chlápka zastavit.
„Dítka“ tohoto šílence jsou jako „mentální“ znetvoření. Jejich těla jsou sice takřka lidská (i když jsou tužší), mysl mají v troskách. Každý z nich trpí přinejmenším jedním účinkem neúspěšného ověření šílenství, ale na druhou stranu tím získal některou mentální schopnost. Po takové šílencově zásahu již takřka není možné rozeznat jejich dřívější osobnost, protože některé aspekty jejich osobnosti jsou naprosto obrácené, jiné nechal stejné, některé vymazal a podle momentálního uvážení další aspekty přidal.
Když hráčské postavy dorazí do jeskyně, aby toho šílence zastavily………Objeví zde místo člověka dva mozkožrouty.
Napsal Vannax 26.02.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
ČAS 0.13174390792847 secREMOTE_IP: 18.206.13.112